Ekonomija     | 07.02.2019. 14:19 |

Vizija, ciljevi i marketinška strategija turističkog razvoja ŽZH-a

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 7. veljače (FENA) - U organizaciji Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u srijedu je u Širokom Brijegu održana radionica "Vizija, ciljevi, koncepcija razvoja i marketing strategije kroz Plan razvoja turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj", priopćeno je u četvrtak iz Vlade ŽZH-a.  

 Na ovoj radionici koja je nastavak provedbe aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj" sudjelovali su predstavnici javnog, privatnog i nevladinog sektora u toj županiji.

Radionica je organizirana s ciljem definiranja poželjnih načela razvoja turizma na području ove županije kroz stvaranje vizije, ciljeva i koncepcije turističkog razvoja, odnosno aktivnosti, mjera i programa s ciljem podizanja konkurentnosti turizma na području ŽZH-a.  

Na samom početku radionice uvodno se obratio ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ivan Jurilj koji je pozvao sve sudionike da se uključe u ovaj proces te daju svoj doprinos putem prijedloga ili komentara u završnoj fazi izrade navedenog projekta.

Nakon uvodnog dijela, Ivo Kunst iz Instituta za turizam prezentirao je temu koju je s obzirom na opsežnost podijelio na dva dijela: Turistička resursno-atrakcijska osnova, dostignuti stupanj razvoja turizma i swot analiza turizma ŽZH-a i Promocija i brendiranje ŽZH-a kao turističke destinacije.

Ova aktivnost je financirana u okviru projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Predstavnici FAZUOI na radionici o otkrivanju i gonjenju počinilaca rodno zasnovanog nasilja

Ured za borbu protiv korupcije ZDK - Radionica o izvještavanju o implementaciji planova integriteta

LDA Mostar organizira radionicu za mlade poduzetnike

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel