Regija     | 05.02.2019. 12:47 |

Crnogorska policija zaplijenila heroin vrijedan oko pola milijuna eura

FENA Cvita Kusić

PODGORICA, 5. veljače (FENA) - Na Graničnom prelazu Božaj, na ulazu u Crnu Goru iz Republike Albanije, policajci i carinici sinoć su oduzeli oko 17 kilograma heroina i uhitili E.A. (35) iz Albanije, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

 U zajedničkom priopćenju Uprave policije i Uprave carina Crne Gore navodi se kako je u ponedjeljak, 4. veljače, oko 21.40 sati kontrolirano teretno vozilo "daf" i priključno vozilo "schwarzmuller" kojim je upravljao E.A.

 "U unutrašnjosti kabine u instrumental tabli pronađeno je 18 pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, dok je u drugom bunkeru pronađeno 12 pakovanja sa istim sadržajem", navodi se u priopćenju.

 Oduzeto je ukupno 30 pakovanja praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 17 kilograma, a čija bi vrijednost u uličnom prometu iznosila oko pola milijuna eura.

 Droga je predana Odsjeku za borbu protiv droge, Uprave policije na daljnje postupanje, a o događaju je obaviješten državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici, priopćeno je.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Crna Gora: Državno tužiteljstvo formiralo predmet nakon intervjua bivšeg predsjednika Đukanovića

PUZ: Pritvoren 27-godišnjak s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Crna Gora: Uhićena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu