Kultura     | 21.01.2019. 10:41 |

Na daskama HNK u Mostaru ovog tjedna tri predstave

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. siječnja (FENA) - Na daskama Hrvatskoga narodnog kazališta (HNK) u Mostaru ovog tjedna bit će izvedene tri predstave.

 U utorak, 22. siječnja, mostarska će publika imati priliku pogledati "Sviraj to ponovno, Sam". Riječ je o svevremenoj britkoj komediji o muško-ženskim odnosima, autora Woodyja Allena, a u režiji Marija Kovača. 

 Dan poslije, 23. siječnja, na repertoaru je "Gnijezdo", autorski projekt Marine Petković Liker. Ovo je komad o nesređenim odnosima između tri sestre i tri brata koji nenadano na godišnjicu majčine smrti otvaraju bolnu temu - što učiniti sa zajedničkom kućom koju je ozbiljno načeo zub vremena. 

 Subota je rezervirana za "Zečju rupu", dramu o bračnom paru koji se suočava s gubitkom sina. Mnogi kritičari ovaj komad drže biserom suvremenog dramskog pisma što potvrđuje i činjenica kako je jedan od naj­igranijih komada u svijetu u prošlom desetljeću, čiji je autor David Lindsay-Abaire. Predstavu je režirala Lajla Kaikčija.

 Sve predstave počinju u 20 sati. Redovita cijena ulaznice je 10 maraka, a mogu se rezervirati na broj 063/019 019. Studenti, učenici i umirovljenici plaćaju povlaštenu cijenu od 5 maraka.

 Također, studenti Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere koji se preuzimaju u prostorijama Studentskog zbora, priopćeno je iz HNK u Mostaru.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

HNK Mostar oglasio se povodom izjave predsjednika Gradskog Vijeća Grada Mostara

Održana komemoracija za Ivana Ovčara, prvog ravnatelja HNK Mostar

Komemoracija za Ivana Ovčara, prvog ravnatelja HNK Mostar

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel