Servisne informacije     | 12.01.2019. 10:18 |

U BiH narednih dana promjenljivo vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. januara (FENA) -  U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne. 

Prijepodne u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne je moguć slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab u Bosni uglavnom jugozapadni, a u Hercegovini promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od -7 do -1, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 3 do 9 stepeni. 

U ponedjeljak, 14. januara jutro i prijepodne će biti oblačno vrijeme s kišom u sjevernim, sjeverozapadnim područjima Bosne i u Hercegovini. U ostatku zemlje sa snijegom i susnježicom. Tokom poslijepodneva padavine slaba i postepeno prestaju, uz djelimično razvedravanje. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 3 do 9 stepeni. 

U  utorak, 15. januara  jutro će biti pretežno sunčano. U Bosni postepeno naoblačenje tokom dana može usloviti provijavanje slabog snijega. Jutarnje temperature od -8 do -2, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -1 do 5, na jugu od 4 do 8 stepeni. 

U BiH u srijedu, 16. januara bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima magla po kotlinama. Jutarnje temperature od -7 do 0, na jugu od -2 do 3, a dnevne od 2 do 9 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu