Kultura     | 21.11.2018. 19:37 |

Znanstvena konferencija 'PR Days Mostariensis' počinje u četvrtak u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. studenoga (FENA) - Treća međunarodna znanstveno-stručna konferencija s područja odnosa s javnošću "PR Days Mostariensis", koja će se 22. i 23. studenoga održati u Mostaru, okupit će 86 predavača iz šest zemalja koji će izložiti 53 teme.

 Organizatori konferencije su Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO.

 Tema ovogodišnje konferencije "PR Days Mostariensis" je "Društvena odgovornost", a ciljevi su, među ostalim, prezentirati, promovirati te istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.

 Konferencija je podijeljena u četiri programske cjeline (sekcije): Političko-institucionalni DOP, DOP u medijima, Korporativni DOP i DOP u PRaksi, a ove godine uvedena je i peta - Studentska sekcija, gdje će studenti s pet fakulteta iz tri države prezentirati svoje projekte vezane za društveno-odgovorno poslovanje. U studentskoj sekciji sudjelovat će studenti iz Osijeka, Beograda, Zagreba, Dubrovnika i Mostara. 

 Osim zanimljivih predavanja studenata i znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, u sklopu konferencije bit će predstavljena i Hrvatska udruga za odnose s javnošću te upriličena svečana dodjela priznanja pojedincima iz regije koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi.

 Svečano otvaranje konferencije održat će se u četvrtak, 22. studenoga u Hotelu Mostar u 15 sati.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel