Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.11.2018. 21:05 |

Jedinstvo protiv Izviđača bez Zorane Milićević

FENA

TUZLA, 9. novembra (FENA) – Desni bek tuzlanskog Jedinstva Zorana Miličević neće putovati sa svojom ekipom na subotnju utakmicu s Izviđačem CO u Ljubuškom.

Jedna od najefikasnijih igračica ekipe trenera Elmira Grabčanovića u ovoj sezoni, povrijedila je na posljednjem treningu desnu ruku i do daljeg će biti izvan terena, rečeno je Feni u tuzlanskom premijerligašu.

Od početka prvenstva do danas, Jedinstvo je zbog raznih povreda ostalo bez šest bitnih igračica. Do daljeg ekipa ne može računati na golmanicu Martinu Šumelj, bekove Jasminu Osmanović, Andreu Mijailović, Tinu Pranjić, te Zoranu Milićević, dok je iz istog razloga protiv Gruda apstinirala Admira Zvekić.

- Povrede se događaju u serijama i sve postaje psihički neizdrživo. Prosto se plašim hoćemo li imati dovoljno igračica da okončamo prvi dio sezone. Kao i protiv Gruda, u subotu ćemo Izviđaču u Ljubuškom suprostaviti ekipu pretežno sastavljenu od juniorki i kadetkinja – kaže trener Grabčanović za Fenu.

Utakmica Izviđač CO – Jedinstvo igra se sutra od 16 sati.   

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Američka misija - NATO jedinstven protiv ruske vojne akcije u Ukrajini

Palestinske frakcije jedinstvene u kampanji protiv izraelskih planova aneksije

Rukometašice Jedinstva iz Brčkog slavile protiv imenjakinja u Tuzli

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu