FENA biznis

Drugi krug nagradne igre BBI Banke i Mastercarda: Dobitnici iz cijele BiH

Saopćenje

Drugi krug nagradne igre BBI Banke i Mastercarda: Dobitnici iz cijele BiH

 

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja  traje od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednosti 500 KM je Semir Zulum iz Gornjeg Vakufa.

“Ovo je prvi put da sam nešto dobio u nagradnoj igri. Na putu kući svratit ćemo u Amko komerc da obavimo kupovinu. Usluge BBI banke koristimo već nekoliko godina i jako smo zadovoljni”, kaže Semir, koji je po nagradu došao sa suprugom Elvirom i petogodišnjom kćerkom Amnom.

 Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobila je Aida Musić penzionerka iz Sarajeva.

“Prijatno sam iznenađena poklonom i planiram da jedan dio poklonim u humanitarne svrhe. Koristim usluge BBI banke i veoma sam  zadovoljna kvalitetom i  ljubaznošću osoblja”, kaže Musić.

Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 300 KM osvojio je Aldin Spahić iz Tešnja i Azra Šehić iz Sarajeva.

Sretni dobitnici – Poklon bonova ''DOMOD'' u vrijednosti od po 300 KM su Šemsudin Dedić iz Bihaća i Samir Vildić iz Kalesije.

Priliku da kupe nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM Elvis Džaferović iz Bihaća i Walid Mohamed Suliman Hassan iz Sarajeva. Poklon bonovi ''TEHNOMAG'' u vrijednosti 300 KM idu u ruke Amele Čičkušić iz Tuzle i Tarika Harbaša iz Visokog.

“Hvala BBI banci i Mastercardu na vrijednim poklonima. Porodično koristimo usluge BBI banke i zadovoljni smo saradnjom. BBI banka je bila moj prvi izbor i tako će ostati. Odabir artikala za kupovinu, prepustit ću suprugi”, kaže Harbaš.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i Glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.


Alma Redžepagić
STRUČNI SARADNIK ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
Marketing i komunikacije

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 275 221
Fax: +387 33 203 122
Email: alma.redzepagic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.