Bosna i Hercegovina     | 29.10.2018. 19:30 |

Otvorena izložba fotografija s foto natječaja 'Sunčana strana Mostara'

FENA Denis Leko

MOSTAR, 29. listopada (FENA) - Prodajna izložba fotografija s foto natječaja "Sunčana strana Mostara" otvorena je u ponedjeljak u Mostaru, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi za Down sindrom Mostar.

Službeni fotograf foto natječaja "Sunčana strana Mostara" Franjo Bošnjak kazao je kako je iznenađen i zadovoljan brojem pristiglih fotografija.

- Budući da su uvjeti natječaja bili takvi da se fotografirati može i osobnim telefonom bio sam ugodno iznenađen i brojem fotografija koje su pristigle, ali i njihovom tehničkom i umjetničkom kvalitetom - kazao je Bošnjak.

Podsjetio je da je uvjet natječaja bio "uhvatiti" dva motiva - jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.

Glasnogovornica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zadovoljstvo što je i Studentski centar bio dio ovog događaja.

- U posljednje vrijeme je puno projekata humanitarnog karaktera, ali nikada nije dovoljno, jer nažalost imamo jako puno potrebitih i udruga i fizičkih lica. Nama je drago da sudjelujemo, a i ubuduće ćemo se odazvati na ovakve projekte - kazala je Glibić.

Ovaj foto natječaj provodio se kao dio projekta "Sunčana strana FBiH", kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel