Bosna i Hercegovina     | 12.10.2018. 11:34 |

Prvo savjetovanje bh. ogranka CIRED-a od 14. do 16. listopada u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. listopada (FENA) - Na 1. savjetovanju Bosanskohercegovačkog ogranka Međunarodne konferencije o elektrodistribuciji – BH K/O CIRED, koje će se održavati od 14. do 16. listopada u Mostaru, bit će prezentirano 65 referata, a okupit će oko 300 stručnjaka i znanstvenika iz Bosne i Hercegovine i zemalja iz okruženja.

Svečano otvaranje savjetovanja previđeno je u nedjelju, 14. listopada, u 19 sati u hotelu Mepas.

Bosanskohercegovački ogranak CIRED - BH K/O CIRED  formiran je u okviru BH K/O CIGRÉ, kao vodeća organizacija u Bosni i Hercegovini, koja se bavi stručnim i znanstvenim problemima u oblasti distribucije električne energije, funkcioniranjem tržišta električne energije, procesima regulacije, te utjecajem na tehnološki, funkcionalni i ekonomski razvoj elektrodistributivnog sustava.   

Rad savjetovanja programiran je u šest sekcija, odnosno studijskih odbora, a tijekom njegovog održavanja paralelno će se organizirati i izložba zainteresiranih firmi.

 Organizatori očekuju da će savjetovanje okupiti menadžere elektrodistributivnih kompanija, eksperte iz određenih oblasti distribucije električne energije, korisnike i servisere energetske opreme za elektrodistribuciju, proizvođače energetske opreme za distribuciju, te konsultante, projektante, profesore, istraživače i druge zainteresirane osobe.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel