Stranačke aktivnosti     | 26.09.2018. 09:39 |

Najava HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Svečano obilježavanje 10. obljetnice utemeljenja Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine „Kraljica Katarina Kosača“ održati će se u subotu, 29.rujna u Vitezu ( hotel Central) s početkom u 15,00 sati.

Zajednica žena HDZ BiH kao suverena, proeuropski opredjeljena organizacija i ozbiljan čimbenik u cjelokupnoj organizacijskoj strukturi HDZ-a, svoj rad i program temelji na demokršćanskim načelima, zalažući se za pitanja i prava žena, te brigu za društvo u cjelini, što pokazuje i izuzetno aktivan humanitarni aspekt njezinog djelovanja.

Članice Zajednice žena već dugi niz godina uspješno sudjeluju na svim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini, počevši od lokalne preko županijske i fedralne, pa do državne razine.

U povodu obilježavanja 10. obljetnice, Zajednica žena pripremila je prigodnu Publikaciju s prikazom rada i djelovanja od utemeljenja 2008. godine do danas.

Zadovoljstvo nam je pozvati sve članice, simpatizere i prijatelje Zajednice žena HDZ-a BIH da nam se pridruže u Vitezu i svojim dolaskom uveličaju svečanost obilježavanja 10. obljetnice Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel