Bosna i Hercegovina     | 21.09.2018. 09:40 |

Na magistralnom putu Jablanica-Prozor poginuo češki državljanin

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. rujna (FENA) – Na magistralnom putu M-16/2, Jablanica-Prozor, u mjestu Gračanica, u četvrtak je poginuo državljanin Češke K.S. (1965.), doznaje se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

 On je upravljajući motociklom marke "Honda" izgubio kontrolu i udario u potporni zid. Na mjestu događaja izvršen je očevid uz nazočnost tužitelja.

U noći s 20. na 21. rujna u 1,15 sati PU Mostar je obaviještena da je u naselju Zalik, kod podvožnjaka, došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu u kojem sudjeluju dvije grupe mlađih osoba. Na mjesto događaja izašli su pripadnici policije koji su brzom intervencijom zatekli i uhitili sljedeće osobe: V.V.(1998.), M.R.(1999.), M.T.(1998.), A.A.(1997.), A.M.(1998.), D.G.(2000.), M.I.(1994.) i maloljetnu osobu M.L.(2002.) dok je jedna grupa mladića uspjela pobjeći s mjesta događaja.  

Na mjestu događaja zatečena su i dva vozila marke "VW Polo" i "Renault Clio" na kojima je pričinjena veća materijalna šteta dok je u jednom vozilu uočen veći broj palica koje su, uz izdane potvrde, izuzete. O svemu je upoznat tužitelj, a vozila su prebačena u krug PU Mostar radi vještačenja.

Sve navedene osobe su uhićene i nad njima će biti provedena kriminalistička obrada, dok je maloljetna osoba puštena uz pratnju roditelja. Također, tom prilikom dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Pripadnici policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U navijačkim neredima oštećeno 16 vozila, zaštitarska tvrtka se ispričala

Mediji objavili da su uhićeni napadači iz Stoca, MUP još nije potvrdio informaciju

Konjičani pucali na Jablaničane

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel