FENA biznis     | 20.09.2018. 09:37 |

Otvorene prijave za prvo izdanje Fuckup Nights Mostar

FENA Saopćenje

Za točno sedam dana, u četvrtak, 27.9.2018. godine u 19h, svi oni koji se nađu u Code Hub-u Mostar saznat će kako je to sudjelovati na događaju Fuckup Nights koji se u proteklih šest godina organizirao u više od 300 gradova diljem svijeta.

Globalnom pokretu Fuckup Nights u ovim gradovima je do sada prisustvovalo gotovo 200.000 osoba koje su imale priliku poslušati više od 1.500 različitih priča kojima je samo neuspjeh zajednička karakteristika. Upravo u tome leži jedinstvenost ovog događaja – na njemu se priče o poslovnim neuspjesima pričaju, preispituju i slave. Jer svaka od njih predstavlja jedno iskustvo i povod za učenje ili barem zabavu.

Sve ovo gore navedeno obilježit će i prvo izdanje Fuckup Nights Mostar. U opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, tri govornika će u samo sedam minuta ispričati svoju poslovnu priču osvrćući se na sve probleme i naučene lekcije koje su obilježile njihov poduzetnički put. Mohamed El-Zayat, suosnivač startupa Four Game Studio, Bruno Omerović, suosnivač startupa Koola i Nexteam te Aida Redžepagić, uspješna fotografkinja iz Sarajeva, na pozitivan, duhovit i zabavan način bez zadrške u deset fotografija će svim prisutnima prenijeti svoja iskustva.

Lako je postati dijelom ovog događaja – dovoljno je samo da odvojite nekoliko trenutaka da na linku ostavite svoje osnovne podatke i dođete u četvrtak u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Ne zaboravite ponijeti dobru volju i spremnost na druženje, to je jedina ulaznica koju morate imati!

Fuckup Nights Mostar će se održati u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020 u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka u suradnji s Agencijom Promotion i SPARK-om. Da bi ugođaj bio potpun, pobrinut će se Cooltura Craft pivovara i Sarajevski kiseljak koji će za sve sudionike osigurati osvježenje.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel