Bosna i Hercegovina     | 05.09.2018. 08:31 |

Vlada ZHŽ-a utvrdila Prijedlog zakona o ljekarničkoj djelatnosti

FENA Cvita Kusić

ŠIROKI BRIJEG, 5. rujna (FENA) - Vlada Zapadnohercegovačke županije na sjednici u utorak u Širokom Brijegu utvrdila je Prijedlog zakona o ljekarničkoj djelatnosti i uputila ga u daljnju skupštinsku proceduru. 

 Vlada je usvojila Izvješće o izvršenju županijskog Proračuna u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2018. godine te Izvješće o utrošku sredstava "Tekuće zalihe" Proračuna za 2018. godinu za razdoblje siječanj - lipanj 2018. godine.

 Donesena je i Odluka o prenamjeni računa za posebne namjene - posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva dobivena iz EU fondova i međunarodnih organizacija u račun za posebne namjene - posebni transakcijski račun u okviru Jedinstvenog računa riznice za uplatu predujma od Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske za projekt PESCAR.

 Pored ostaloga, donesena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje ZHŽ-a o isplati sredstava za investicije u zdravstvu predviđene Financijskim planom Zavoda za 2018. godinu i Odluka o utrošku sredstava "Tekući prijenosi za programe kulture" utvrđenih županijskim Proračunom za 2018. godinu, objavila je Vlada ZHŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Plenković: Rafalei će idućih 40-ak godina štititi hrvatsko nebo

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Sjednica Predsjedništva HNS-a BiH u petak u Mostaru

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu