Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Saopćenje

Dvodnevni skup pod nazivom „Proeuropska budućnost Bosne i Hercegovine“ na kojemu sudjeluju članovi Koalicijskoga vijeća, nositelja lista na svim razinama i svi predsjednici stranaka koje su dio Koalicijskoga vijeća Hrvatsko zajedništvo, uz potporu Fondacije Konrad Adenauer održava se u prostorijama Etno sela Čardaci u Vitezu.

Nazočnima se sinoć obratio dr. Karsten Dümmel, direktor Predstavništva Fondacije Konrad Adenauer za BiH, koji je održao izlaganje na temu europske budućnosti i europskih vrijednosti koje nemaju alternative kada je u pitanju budućnost Bosne i Hercegovine.     

Rad je nastavljan danas predstavljanjem ključnih programskih prioriteta sadržanih u programu Koalicije Hrvatsko zajedništvo u deset točaka pod nazivom „Za opstanak“ gdje će se kandidati na svim razinama iz svih područja Bosne i Hercegovine dodatno educirati i motivirati za jednu snažnu, pozitivnu kampanju kojom će slati poruke kako je ovdje moguće dostojno živjeti i kako je također moguće vratiti povjerenje i graditi bolje odnose i perspektivniju budućnost za svakog čovjeka u BiH. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.