Kultura     | 15.08.2018. 13:25 |

Komedije 'Comic Sans' i 'Osmi povjerenik' na otvorenom kinu MFF-a

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 15. kolovoza (FENA) - Igrani filmovi "Comic Sans" redatelja Nevia Marasovića i "Osmi povjerenik" Ivana Salaja bit će prikazani na otvorenom kinu u off programu ovogodišnjeg Mediteran Film Festivala (MFF) koji se održava od 22. do 25. kolovoza u Širokom Brijegu.

Nagrađivana komedija "Comic Sans" s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatkom Burićem u naslovnim ulogama, na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija, a na MFF dolazi nakon osvajanja Zlatne Arene za režiju, oblikovanje zvuka, montažu, sporednu žensku ulogu, glavnu mušku ulogu te osvajanja nagrade publike na Pula Film Festivalu, priopćili su organizatori.

"Osmi povjerenik" komedija je snimljena prema istoimenom književnom hitu Renata Baretića o kompromitiranom političaru Siniši Mesnjaku i njegovim pokušajima da na najudaljenijem jadranskom otoku Trećići organizira izbore i ustroji vlast.

U naslovnim ulogama su Frano Mašković i Borko Perić, a film je na Pula Film Festivalu osvojio Zlatnu Arenu za najbolju sporednu mušku ulogu, vizualne efekte, kostimografiju, scenografiju i glazbu.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Otvoren natječaj za 25. Mediteran Film Festival

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Usvojen rebalans proračuna Grada Širokog Brijega

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu