Sport     | 13.07.2018. 10:17 |

Herceg čestitao 'Vatrenim' i otvorio ligu MZ Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. srpnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg otvorio je u četvrtak navečer na malonogometnom igralištu kod Osnovne škole "Petra Bakule" u Mostaru XII. turnir Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara "Vjekoslav Arapović", priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Vlade HNŽ-a.

U obraćanju nazočnima, Herceg je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ulasku u finale svjetskog nogometnog prvenstva te pozdravio organizatore i sudionike natjecanja, istaknuvši kako sport na najbolji način promiče zdrav život i pozitivne vrijednosti.

- Do sinoć je, kao što znate, nogomet za Engleze bio igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka i u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka. Od srijede večer je nogomet  igra u kojoj uvijek pobjeđuje Hrvatska, čak i kada su svi protiv nje - kazao je Herceg, dodajući kako "pobjeđuje i pobjeđivat će dok god je kršnih momaka i liga poput mostarske malonogometne lige 'Vjekoslav Arapović'".

- Oduvijek, a ovih dana posebno, u našim se krajevima igra i živi nogomet - istaknuo je Herceg, napomenuvši kako od četvrtka navečer u Mostaru počinje još jedna malonogometna fešta u kojoj će se uživati u velemajstorskim potezima igrača, u fer i sportskom natjecanju, pravilnom i pravednom suđenju, ali i srčanom navijanju kakvo je bilo proteklih dana.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel