Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.07.2018. 19:57 |

Zrinjski se s minimalnim porazom vraća iz slovačke Trnave  

FENA

MOSTAR, 11. srpnja (FENA) - Nogometaši Zrinjskog izgubili su rezultatom 1:0 u utakmici prvog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog Spartaka iz Trnave.

Jedini pogodak za domaćine postigao je Jirka u 79. minuti i to kada je Spartak igrao s igračem više jer je Čirjak u 69. minuti dobio drugi žuti karton. Zbog dva žuta kartona utakmicu je u 89. minuti napustio i domaći igrač Chanturishvili. 

Prvi poluvrijeme bilo je nezanimljivo, a tomu govori i podatak da u prvih 45 minuta nije upućen nijedan udarac u okvir gola. Drugo poluvrijeme je ponudilo uzbudljiviju utakmicu, a više šansi je imao domaćin.

Susret je odigran pred praznim tribinama jer su domaćini kažnjeni od UEFA-e.

Uzvrat je na programu 18. srpnja u Mostaru, od 19 sati.

Pobjednik ogleda igrat će u drugom pretkolu Lige prvaka najvjerojatnije protiv varšavske Legije, koja je sinoć u gostima svladala irskog prvaka Cork City rezultatom 1:0.

Poraženi natjecanje nastavlja u kvalifikacijama Europske lige, i to protiv boljeg iz ogleda Kukešija (Albanija) i Vallette (Malta).

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel