Ekonomija     | 10.07.2018. 08:56 |

Generalni konzul RH u Mostaru posjetio HT Eronet

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. srpnja (FENA) - Novoimenovani generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić sa suradnicima posjetio je u ponedjeljak HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave te tvrtke Vilimom Primorcem.

Primorac je upoznao Babića sa strukturom i trenutačnim poslovanjem HT ERONET-a, naglasivši kako je cilj te tvrtke daljnja stabilizacija poslovanja, uvećanje vrijednosti tvrtke, te tehnološki rast i napredak, priopćeno je u utorak iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

 - Želimo biti tehnološki lider u svome području i stvoriti stabilne osnove za daljnje poslovanje - ocijenio je Primorac. 

Babić je također izrazio zadovoljstvo posjetom te kazao kako cijeni potporu HT ERONET-a kulturnim i društvenim aktivnostima Generalnog konzulata RH u Mostaru.

 - Drago nam je što u jednoj ovakvoj tvrtki imamo partnera i prijatelja - kazao je Babić, izrazivši nadu da će se dosadašnja iznimno uspješna suradnja HT ERONET-a i Generalnog konzulata RH u Mostaru nastaviti i proširiti, na zadovoljstvo obje strane.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel