Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 25.06.2018. 10:56 |

U sudaru dva automobila na petlji Šićki Brod povrijeđeno pet osoba

FENA

TUZLA, 25. juna (FENA) – Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23.20 sati dogodila na saobraćajnoj petlji Šićki Brod iz pravca Tuzle, saopćeno je jutros iz Operativnog centra MUP-a TK.

Pod još nepoznatim okolnostima sudarila su se dva automobila – „passat“ koji je vozio S.S. (46) iz Tuzle i BMW sa vozačem D.B. (22) iz Lukavca.

Kako je rečeno u MUP-u TK, povrijeđen je vozač „passata“ i njegov suvozač M.A. (53) iz Tuzle, te vozač BMW-a i saputnici J.K. (22) i R.M. (22), oba iz Lukavca.

Svi su prevezeni u UKC Tuzla gdje im je ukazana ljekarska pomoć, a kako je Feni rečeno u ovom centru, svi su nakon medicinske obrade pušteni na kućno liječenje.

Uviđaj su obavili službenici policijske stanice „Zapad“ PU Tuzlanske. Saobraćaj na ovoj dionici puta Tuzla – Doboj bio je duže u prekidu.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U Tuzli dvije mlade osobe povrijeđene u sudaru

U 'saobraćajki' kod Vozuće povrijeđeno devet odbojkašice Slobode i dva vozača

Tuzla - U jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi u četiri vozila povrijeđene tri osobe

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu