Bosna i Hercegovina     | 12.06.2018. 14:35 |

Gradska uprava Mostara darivala socijalno ugrožene obitelji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. lipnja (FENA) - U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara uručila je u utorak u mostarskom Centru za socijalni rad novčane potpore za 20 socijalno ugroženih obitelji u tom gradu.

Novčanu potporu u visini od po 150 maraka uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Izet Šahović, načelnik Odjela za financije i nekretnine.

Kako je priopćeno iz mostarske Gradske uprave, uručenju bonova nazočili su i ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić.

Gradonačelnik Bešlić u svom je obraćanju istaknuo kako ovim činom Grad Mostar već 14 godina za redom želi pružiti potporu i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene. Grad Mostar će, naglasio je, nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavaca i muslimana.

Ravnateljica Marić pridružila se čestitkama i lijepim željama za Bajram te  zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori projektima koje radi Centar, navodi se u priopćenju. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel