Bosna i Hercegovina     | 08.06.2018. 20:31 |

Potpisan ugovor o infrastrukturnim radovima u parku Sajmište i kanjonu Borak

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 8. lipnja (FENA) - Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak potpisan je u petak u Uredu gradonačelnika Širokog Brijega.

Ugovor vrijednosti 529.403 marke uime Grada Širokog Brijega potpisao je gradonačelnik Miro Kraljević, a u ime izvođača A3 d.o.o. direktor Josip Kožul.

Radovi će se izvoditi u sklopu projekta Adriatic Canoyns Adventure Tours - Adriatic Canyoning, koji je financiran kroz financijski sporazumu za Interreg-IPA trilateralni program prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora (IPA II) 2014-2020.

Infrastrukturni radovi obuhvaćaju rekonstrukciju parka Sajmište, u okviru čega je planirana rekonstrukcija parka, instalacija sustava za navodnjavanje i kanalizaciju, postavljanje rasvjete, nabava opreme te dječje igralište.

Također, planirana je rekonstrukcija ulice od parka Sajmište prema restoranu Borak i priprema brdskih šetnica kroz kanjon Borak (popravak šetnica i izgradnja četiri odmarališta).

Svi radovi bit će dovršeni u roku od četiri mjeseca, a ostatak planiranih sadržaja u projektu realizirat će se u 2019. godini. Završetak projekta planiran je za kraj 2019. godine, objavljeno je na službenim stranicama Grada Širokog Brijega.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Obilježena 26. godišnjica smrti Gojka Šuška

Vlada BPK za rekreacioni kompleks bazena u Vitkovićima izdvojila 350.000 KM

Za subvencioniranje nabavke ogrijeva za penzionere u BPK Goražde 50.000 KM

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel