Stranačke aktivnosti     | 06.06.2018. 09:30 |

Saopćenje za javnost PDA Tuzla

FENA Saopćenje

U Tuzli je sinoć održana konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora Povjereništva Asocijacije mladih PDA Tuzla na kojoj je, odlukom kantonalne Asocijacije mladih, za predsjednicu imenovana Naida Morić, doktorica medicine, a za potpredsjednike Emir Šahović, Faruk Durmić i Emina Muhamedbegović te Mirza Karamujić kao sekretar.

U sastav članova Izvršnog odbora, pored navedenih, izabrani su i Emir Bećirović, Sabina Dervišagić, Nadina Avdić, Maida Zahirović, Denis Bartulović, Enes Mujkić, Nermin Granić, Meliha Ikinić, Džanan Ribić, Edis Džambić, Halid Moranjačkić, zatim Edin Bošnjić, Amar Hadžibeganović, Amir Muharemi, Nina Saračević i Emina Kukić Krpić.

Predstavnici Asocijacije mladih GO PDA Tuzla će u narednom periodu u svim mjesnim ograncima upriličiti sastanke na kojima će se predstaviti građanima te sa istima razgovarati o političkom djelovanju mladih. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDA

Saopćenje za javnost PDA Tuzla

Saopćenje za javnost PDA Tuzla

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo