Bosna i Hercegovina     | 11.05.2018. 13:01 |

U ponedjeljak u Mostaru tradicionalna manifestacija - Večernjakov pečat

FENA Ivana Banovic

MOSTAR, 11. svibnja (FENA) - Pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH u Mostaru će u ponedjeljak, 14. svibnja, biti održana tradicionalna manifestacija izbora osobe godine u Bosni i Hercegovini "Večernjakov pečat".

Sedamnaestu godinu zaredom ocjenjivački sud i čitatelji "Večernjeg lista" izabrat će osobu koja je obilježila proteklu godinu u BiH, ali i dobitnike u brojnim drugim kategorijama, kao što su gospodarstvo, sport, humanost…

Uz predloženih 150 kandidata iz svih segmenata društva, čitatelji su mogli i sami predlagati kandidate za koje smatraju da zaslužuju ponijeti nagradu.

- Pripreme su u završnoj fazi i sretni smo što će Mostar još jednom biti domaćin jedne spektakularne manifestacije koja promovira pozitivne vrijednosti, uspjeh i sve što itekako treba BiH i regiji. Vjerujem kako će se još jednom potvrditi da je 'Večernjakov pečat' najvažniji društveni događaj u BiH – kazao je izvršni direktor "Večernjakovog pečata" Željko Andrijanić.

Manifestaciju iz "Kosače" izravno će prenositi BHRT, HTV te veći broj drugih televizijskih i radijskih postaja. Svoj dolazak u Mostar najavili su brojni dužnosnici, ali i poznate osobe iz svih oblasti života u BiH i regiji. Visoko izaslanstvo iz Republike Hrvatske predvodit će hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel