Kultura     | 09.05.2018. 13:09 |

Repertoar Narodnog pozorišta Mostar za svibanj

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. svibnja (FENA) - Narodno pozorište (NP) Mostar obavještava publiku da u svibnju nastavlja s raznovrsnim i bogatim programom u kojem će uživati publika svih uzrasta, te najavljuje gostovanja u Zenici i Konjicu.

 Tako će 10. svibnja na XVII. festivalu bh. drame u Zenici, NP Mostar nastupiti s predstavom "Neće biti smak svijeta", autora i redatelja Adnana Lugonića. Ista predstava bit će izvedena i u subotu, 12. svibnja na V. festivalu glumca u Konjicu u natjecateljskom dijelu festivala.

 U predstavi igraju glumci Ajla Hamzić, Dina Mušanović i Šerif Aljić. Scenografiju i kostimografiju je radila Sabina Trnka.

 U petak, 11. svibnja, u NP Mostar odigrati će se predstava "Ajmo na fuka" autora Dragana Komadine. U predstavi igraju glumci Saša Oručević i Robert Pehar.

 Predstava "Ne igraj na Engleze" po tekstu Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića u NP će biti izvedena 18. svibnja. Glumačku postavu čine Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić.

 Nakon toga, 25. svibnja u NP slijedi predstava "Šta ćemo sad", u režiji Ahmeda Imamovića, a po tekstu Branka Đurića. U predstavi igraju Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

 Ulaznice za predstave koje će se igrati na sceni Narodnog pozorišta mogu se kupiti na blagajni, svakim radnim danom od 9 do 14 sati, ili rezervirati na telefon 036/550-128, priopćili su iz Narodnog pozorišta Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel