Bosna i Hercegovina     | 08.05.2018. 15:26 |

Čović s izaslanstvom HVIDRA-e Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. svibnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sastao se danas sa izaslanstvom HVIDRA-e Grada Mostara.

Sugovornici su razmijenili mišljenja o statusu pripadnika HVIDRA-e i općenito braniteljskoj populaciji te se složili kako je neophodno posvetiti više pozornosti problematici ove osjetljive skupine, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Na sastanku je razgovarano i o aktivnostima i manifestacijama HVIDRA-e za tekuću godinu, obljetnici i programu obilježavanja Dana ratnih vojnih invalida Herceg Bosne te Božićnom malonogometnom turniru koji već tradicionalno organizira HVIDRA Mostar, a pokrovitelj je HDZ BiH.

Izaslanstvo se zahvalilo na pomoći koju predsjednik Čović pruža udruzi HVIDRA Grada Mostara, ali i svim drugim braniteljskim udrugama.

Čović je upoznao izaslanstvo s trenutnom političkom situacijom, posebno s aspekta izbora koji će se održati u listopadu.

Dao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA Grada Mostara planira u tekućoj godini te prihvatio pokroviteljstvo nad Božićnim malonogometnim turnirom Mostar 2018, priopćeno je.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel