Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Najave     | 07.05.2018. 20:12 |

Forum građana organizira 'Naše razgovore' u Livnu

FENA

LIVNO, 7. svibnja (FENA) - Uloga lokalnih vlasti u izgradnji razumijevanja i povjerenja tema je 'Naših razgovora' koji će se održati 10. svibnja, u 11 sati, u Sali Hotela B&M u Livnu.

Kako su kazali iz Foruma građana Tuzle koji su organizatori 'Naših razgovora', upravo slušanjem drugih i otvorenošću prema drugima smanjuju se predrasude i bolje razumiju mišljenja i iskustva drugih, što je polazište za izgradnju povjerenja i trajnog mira. 

'Naši razgovori' se inače organiziraju u okviru projekta PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira Catholic Relief Services u suradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom BiH, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u BiH. 

Na spomenuto okupljanje i razgovore u Livnu očekuje se sudjelovanje gradonačelnika Livna te načelnika Bosanskog Petrovca, Drvara, Kupresa i Glamoča, zastupnika u Parlamentarnoj skupštini BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske, predsjedavajućih gradskih i općinskih vijeća te predsjednika skupština općina, medija, vjerskih zajednica, nevladinih organizacija, obrazovnih institucija i predstavnika poslovnog sektora iz pet općina.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu