Politika

Iz SDS tvrde da je bezbjednost ugrožena, Dodik da nije

Saopćenje

BANJA LUKA, 7.maja (FENA) – Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić tvrdi „da su mnogobrojni obračuni, napadi i nerazjašnjeni slučajevi u Banjoj Luci, od kojih je poslednji sinoćnje puškaranje u centru tog grada, znak da je upaljen 'crveni alarm' u najvećem gradu RS kada je u pitanju bezbjednost“.

-Ako posmatramo hronološki, ovo je već šesti incident u Banjoj Luci u poslednjih nekoliko mjeseci. Bombaški napadi i napadi zoljom, puškaranje u strogom centru grada, sumnjiva smrt mladića Davida Dragičevića, uznemirili su građane Banjea Luke, koja je nekad bila miran grad – istakao je Šešić, saopćeno je iz SDS-a.

Još jednom je pozvao sve nadležne institucije „da ne guraju glavu u pijesak pred bezbjednosnim izazovima, već da urade sve na rasvjetljavanju svih događaja u poslednjih nekoliko mjeseci koji su značajno ugrozili bezbjednost građana Banje Luke“.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.