Sport     | 17.04.2018. 15:35 |

Ramljak: Cilj je osigurati poziciju jedan uoči doigravanja

FENA Internet

MOSTAR, 17. travnja (FENA) - Košarkaši Zrinjskog, trenutno vodeće momčadi Lige za prvaka domaćeg prvenstva, u srijedu u okviru 8. kola ugošćuju Sparse.

"Domaćini smo Sparsima, momčadi koja ima kvalitetu, i bez obzira na našu uvjerljivu pobjedu u prvom susretu u Sarajevu, očekuje nas težak meč. Primarni zadatak je zaustaviti njihovu kvalitetnu igru dva na dva, tranziciju te skok", najavio je susret trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Košarkaš Zrinjskog Marko Ramljak kazao je kako je cilj u preostala tri kola osigurati poziciju broj jedan i prednost domaćeg terena u završnici prvenstva.

"Sutra moramo ostaviti zadnji atom snage na terenu, dati sve od sebe da osiguramo tu startnu jedinicu i iskoristimo priliku koja nam se ukazala nakon pobjede nad Igokeom. Nema puno plakanja za propuštenim i dalje smo u odličnom poziciji te vjerujem da možemo imati prednosti domaćeg terena u doigravanju", dodao je Ramljak.

Nakon sedam odigranih kola prvo mjesto na ljestvici Lige za prvaka drži Zrinjski s omjerom pobjeda i poraza 5-2, ispred aktualnog prvaka Igokee koja ima isti omjer. Slijede Spars (3-4), Bosna (3-4), Kakanj (3-4) i Široki (2-5).

Utakmica između HKK Zrinjski - OKK Spars igra se u srijedu u dvorani na Bijelom brijegu, s početkom u 20 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu