Bosna i Hercegovina     | 13.04.2018. 13:36 |

Dan otvorenih vrata Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. travnja (FENA) - Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan je Dan otvorenih vrata na kojem su se maturanti mogli upoznati s radom Fakulteta te mogućnostima i programima studiranja.

Nazočnima se obratila dekanica Građevinskog fakulteta Maja Prskalo koja je izrazila zadovoljstvo zbog zanimanja maturanata za taj fakultet, koji ove godine slavi 40. godišnjicu uspješnog rada.

"Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru moderna je znanstvena institucija. Obrazujemo i za tržište pripremamo buduće inženjere, koji će biti nositelji društvenog i gospodarskog napretka cijele regije. Posebno sam ponosna na inovativne nastavne programe, međunarodnu suradnju, znanstvene i stručne projekte, na zajednička dostignuća i brojna priznanja nastavnicima fakulteta – jer to čini jedan fakultet kvalitetnim i označava mudar odabir za sve buduće studente", kazala je Prskalo.

Fakultet i građevinske smjerove je detaljnije predstavio prof. dr. Goran Šunjić, dok su dr. sc. Valerija Kopilaš i dr. art. Svetislav Cvetković maturante upoznali s novim Studijem arhitekture i urbanizma.

U okviru Dana otvorenih vrata maturanti su razgledali zgradu Fakultet, upoznali se s brojnim tehničkim i nastavnim pomagalima, te se družili, razmijenili iskustva i praktične savjete sa studentima, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zenički univerzitet na Danu otvorenih vrata danas ugostio 600 maturanata iz ZDK-a i SBK-a

Dan otvorenih vrata: Nekoliko stotina maturanata posjetilo Univerzitet 'Džemal Bijedić' u Mostaru

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu