Bosna i Hercegovina     | 12.04.2018. 14:59 |

Održana smotra Sveučilišta u Mostaru za Srednjobosansku županiju

FENA Saopćenje

KISELJAK, 12. travnja (FENA) - Tradicionalna smotra za Srednjobosansku županiju Sveučilišta u Mostaru održana je u četvrtak u dvorani Srednje škole Ivana Gorana Kovačića u Kiseljaku.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako SUM, na ovaj tradicionalan način održavanja smotre, želi pomoći maturantima u donošenju važne odluke, u odbiru studija koji žele upisati.

''Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Svečilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučiliše, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje'', objasnila je Kazazić.

Učenici četvrtih razreda iz ove županije dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

 Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Pismo podrške Agronomskog i prehrambenog-tehnološkog fakulteta

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel