Bosna i Hercegovina     | 10.04.2018. 10:28 |

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH održao sastanak

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. travnja (FENA) - U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je sastanak Izvršnoga izbornog stožera HDZ-a BiH za Opće izbore u Bosni i Hercegovini 2018. godine, izvijestili su u utorak iz Ureda za informiranje te stranke.

Predsjednica Izvršnog izbornog stožera i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji odjela prezentirali su i analizirali plan svih aktivnosti po odjelima.

Razgovarano je o načinima i modelima provedbe Strategije HDZ-a BiH te o dinamici predizbornih aktivnosti. Voditelji odjela podnijeli su kratka izvješća o dosadašnjem radu, gdje su upoznali Izvršni izborni stožer o poduzetim aktivnostima unutar svojih odbora, planu i programu izvršavanja svojih obaveza u budućem razdoblju, odnosno do početka službene izborne kampanje.

Za idući sastanak dogovoreno je da odjeli moraju uskladiti plan rada te načiniti hodogram aktivnosti po odjelima kao i obavijest za sve stranačke organizacijske cjeline u smislu izvršavanja svih predizbornih obaveza, operativnih, analitičkih i tehničkih, navodi se u izvješću. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu