Bosna i Hercegovina     | 29.03.2018. 15:16 |

Sajam za poboljšanje kvalitete života 12. i 13. maja u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. marta (FENA) - Agencija za PR i event management PRimera i Udruga 'Bonum Vitae' iz Mostara organizirat će proljetno izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života 'Good life', koje će se održati 12. i 13. maja u Mostaru.

Sajam je posvećen različitim segmentima indrustrije ljepote, zdravog i aktivnog života te usmjeren na suvremene trendove koji olakšavaju i poboljšavaju svakodnevnicu i standard života.

Izlagači će posjetiteljima ponuditi usluge zdravstvene djelatnosti, zdravstvena osiguranja te liječilišne programe, proizvode za očuvanje zdravlja i ljepote, prirodne preparate, kozmetičke i spa usluge, preparate za njegu, autohtone eno-gastro proizvode sa stručnom literaturom, usluge očuvanja i zaštite okoliša i slično.

U svom programu Sajam će imati mnogobrojne prezentacije, natjecanja, edukativna predavanja, radionice, programe vježbanja na otvorenom, kulinarski show s naglaskom na zdravoj hrani, kao i kutak za najmlađe posjetitelje.

Organizatori su istakli kako će događaj svojim bogatim sadržajem uveliko utjecati na svijest o novim informacijama i načinima pristupa zdravlju i ljepoti, kao i postojećim te nadolazećim trendovima za poboljšanje životnog stila.

Sajam će biti održan na 1. spratu i platou Mepas Mall-a, a ulaz je besplatan.

 

 

 

 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel