Bosna i Hercegovina     | 28.03.2018. 12:34 |

Omladinski kamp 'Piece labaratory' od 5. do 15. travnja u Stocu

FENA Saopćenje

STOLAC, 28. ožujka (FENA) - Udruženje građana Otvorene zabavne škole iz Bosne i Hercegovine organizira omladinski kamp pod nazivom 'Peace Laboratory', koji će se održati od 5. do 15. travnja u Stocu.

Cilj je ovog kampa, koji se održava pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH i uz potporu Općine Stolac, da izgradi omladinsku mrežu mladih lidera, koji će, kroz društvene i rekreativne grassroots inicijative, doprinijeti olakšavanju omladinske inkluzije i aktivnog građanstva, dok će istovremeno promovirati regionalni suživot, spolnu jednakost i međuljudske odnose.

Kamp će okupiti 48 mladih, takozvanih budućih 'agenata promjene', koji dolaze iz Šamca, Orašja, Petrova, Gračanice, Livna, Bugojna, Stoca, Novog Grada, Žepča, Maglaja, Doboja, Viteza i Novog Travnika.

Sudionici kampa bit će dijelom brojnih radionica na kojima će učiti kako da postanu nositelji grassroots aktivnosti u svojim lokalnim zajednicama, pokretači novih ideja i nositelji projekata na razini lokalnih zajednica i šire, priopćio je organizator.

Otvorene zabavne škole već dvadeset godina čine mnogo na borbi protiv diskriminacije, etničkih podjela te promociji inkluzije i drugih pozitivnih društvenih vrijednosti.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

S električnog stupa u Stocu pao i poginuo radnik

Građani Stoca organizovali protestnu šetnju zbog napada na mladiće

Tužiteljstvo HNŽ-a: Identificirano i lišeno slobode nekoliko osoba

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu