Bosna i Hercegovina     | 25.03.2018. 14:30 |

Primorac za političko djelovanje HSP-a BiH unutar Hrvatskog narodnog sabora

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. ožujka (FENA) - Četvrti Hercegovačko-neretvanski Županijski Zbor Hrvatske stranke prava (HSP) BiH održan je u subotu u Mostaru, priopćio je u nedjelju Ured za informiranje te stranke.

 Na Zboru je za predsjednika Županijskoga vijeća (ŽV) Hercegovačko-neretvanske županije HSP-a BiH izabran Lazo Rajič, za dopredsjednike Ivan Fofić i Nikola Dragičević, a za tajnika Albert Šunjić.

 Za članove ŽV-a izabrani su Stipan Džolan, Jure Grgić, Karlo Marić, Marin Ostojić i Mato Prce.

 Na Zboru su također izabrani i članovi županijskoga Nadzornoga odbora i to Nikica Ćurčić, Vitomir Zlatić i Tomislav Batina, te članovi županijskoga Časnoga suda u sastavu: Jozo Marić, Pavle Milić i Martin Ćorić.

 Zboru su nazočli visoki dužnosnici stranke i to predsjednik Stanko Primorac, dopredsjednik Viktor Kvesić, rizničar Branko Čorluka i predsjednik Časnog suda Zrinko Čuvalo.

 Primorac je ukazao na nužnost političkoga djelovanja HSP-a BiH unutar Hrvatskoga narodnoga sabora, naglasio organizacijsko jačanje stranke te izrazio zadovoljstvo što HSP BiH spreman dočekuje predstojeće, vrlo bitne izbore za hrvatski narod u BiH.

 Na kraju Zbora nazočnima se obratio i novoizabrani predsjednik ŽV-a Lazo Rajič zahvalivši na jednoglasnoj potpori i obećavši kako će djelovati i u pravcu organizacijskoga jačanja stranke i u provođenju stranačkoga programa, navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel