Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 21.03.2018. 12:29 |

Ćavar: Očekuju nas teške utakmice

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. marta (FENA) - Igrač Eintachta Marijan Ćavar se s mladim reprezentativcima u zeničkom Trening kampu sprema za mečeve s Velsom i Lihtenštajnom.

Mladi vezista ističe da je ekipa u dobroj formi, ali da će utakmice biti zahtjevne, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

- Već treći dan smo u Zenici i pripreme protiču u najboljem redu. Svi smo došli na okupljanje spremni i bit ćemo u dobroj kondiciji pred susrete s Velsom i Lihtenštajnom. Bit će to teške utakmice. Iako smo u Bangoru pobijedili Vels sa 4:0, ovdje nas očekuje potpuno drugačija utakmica i morat ćemo maksimalno da se potrudimo da dođemo do tri boda - kazao je.

Ćavar je u januaru debitovao i za 'A' reprezentaciju u susretima sa SAD-om i Meksikom.

- Velika je čast nastupiti za nacionalnu selekciju i sretan sam što sam već sada imao priliku da igram za 'A' tim u Americi. Tamo smo se sastali s jakim ekipama i to je bilo veliko iskustvo za sve nas. Taj poziv me motivira da nastavim da radim još jače kako bih u budućnosti ponovo imao priliku da budem dio seniorske ekipe - ističe Ćavar.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Sloga savladala Zvijezdu 09 u prvom meču  29. kola Wwin lige BiH

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu