FENA biznis

Okrugli sto "Kako povećati konkurentnost privrede Mostara i Hercegovine"

Saopćenje

Poštovani,

Pozivamo Vas i predstavnike Vaše kompanije na okrugli stol na temu
„Kako povećati konkurentnost privrede Mostara i Hercegovine – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“
koji će se održati u utorak, 6. marta/ožujka 2018. godine od 12:00 do 14:00 sati
u Tehnološkom Parku „INTERA“ u Mostaru, ul. Bišće polje bb (dvorana „Europa“).

Izjave za medije predviđene su 15. minuta prije početka programa


Skup je namijenjen predstavnicima privrednog sektora i kompanijama sa šireg područja regije Mostar i Hercegovine.

Cilj skupa je razmjena iskustava sa inostranih tržišta, definiranje prioritetnih sektora privrede za promociju prema inostranim partnerima, kao i pružanje ključnih smjernica izvoznicima i kompanijama.

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa šireg područja regije Mostar i Hercegovine od strane Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu koji djeluje u okviru BBI banke, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz inostranstva i BiH na 9. Međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2018, kao i prezentacija nove on-line platforme za promociju kompanija, poslovnih projekata i dogovaranje poslovnih (B2B) sastanaka sa potencijalnim partnerima i saradnicima.

Okrugli stol jedan je u nizu događaja u organizaciji BBI VIP Business Cluba i BBI banke, čiji cilj je jačanje cjelokupne bosanskohercegovačke privrede i konkurentnosti bh. proizvoda na inozemnim tržištima.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim učešćem doprinijeti poboljšanju trenutnog stanja na tržištu.

(RSVP) Ljubazno Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 05.03.2018. godine do 15:00 sati putem telefona: (MOSTAR) 036/555-712, (KONJIC) 036/712-730, 033/275-719, 033/275-508, 033/275-519 ili putem e-maila: vip@bbi.ba.

 

BBI VIP Business Club by Bosna Bank International d.d. Sarajevo
A: Trg djece Sarajeva 1, 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina E: vip@bbi.ba T: + 387 (0)33 275-508 W: www.bbi.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.