Bosna i Hercegovina     | 05.12.2022. 09:52 |

Oazin Djed Mraz priprema paketiće za djecu bez roditeljskog staranja

FENA Saopćenje, Foto/ AS Holding

Promotivni sadržaj:

SARAJEVO, 5. decembra (FENA) - Nakon što je tešanjska kompanija Oaza prošle godine realizovala kampanju u kojoj je obradovala 400 mališana iz Domova za nezbrinutu djecu širom BiH novogodišnjim paketićima, Oaza je i ove godine u službi Djeda Mraza.

Iz te kompanije navode da u toj humanoj misiji mogu učestvovati svi građani i potrošači koji u Konzumu i Mercatoru kupe bocu Oaza vode od 0,5L. Kampanja traje do 31. decembra nakon čega će, od odvojenih sredstava, biti pripremljeni novogodišnji pokloni za ovu ugroženu kategoriju.

Brend menadžer kompanije Oaza Senida Medić izjavila je da su neizmjerno ponosni što su prošle godine izmamili osmijeh i radost dječici u domovima širom BiH i to je bila kampanja koja nam je na poseban način obilježila kraj godine.

- Sa našim vjernim poslovnim partnerima, Konzumom i Mercatorom, odlučili smo ponoviti ovu humanu kampanju u kojoj mogu učestvovati svi naši potrošači kupovinom Oaze i na taj način doprinjeti da paketići stignu u ruke djeci u domovima za djecu bez roditeljskog staranja. Vjerujemo da će i ove godine biti veliki odziv - istakla je Medić.

Iz Konzuma i Mercatora tvrde da su, kroz svoje poslovanje, dugoročno opredjeljeni u pružanju podrške mališanima kojima je pomoć potrebna kroz niz samostalnih projekata, a ističu kako se posebno raduju kada su u prilici slične projekte realizovati sa svojim dugogodišnim poslovnim partnerom Oazom.  

Rukovodilac Službe marketing Konzuma i Mercatora Haris Arnautović rekao je da vjeruje da će njihova široka maloprodajna mreža omogućiti dostupnost Oaza proizvoda velikom broju potrošača koji žele malim gestama podržati taj projekt kako bismo zajedno ove praznike učinili radosnim mališanima bez roditeljskog staranja, saopćeno je iz AS Holdinga.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Voda Oaza ohrabruje žene u borbi protiv raka dojke

Prvi šleper prehrambenih proizvoda AS Holdinga krenuo za Tursku

Klas - Neće biti poskupljenja hljeba i brašna

Promo

Uz mtel Siguran NET budite bezbjedni gdje god da surfujete

Počinje nova sezona Addiko SME akademije, partner projekta i ove godine EBRD

Nevjerovatan uspjeh uz EURO 2024: Korisnici Telemacha pratili statistiku utakmica putem EON Sport Mode Widgeta čak 4,6 puta više nego ranije