Ekonomija     | 22.11.2022. 14:01 |

ON TV novi naziv za zabavu

FENA Saopćenje, Foto/

BANJALUKA, 22. novembra - ON TV je m:tel online televizija koju možete da gledate putem svog mobilnog uređaja (telefona ili tableta) bilo gdje na prostoru BiH.

ON TV možete da gledate kao korisnik m:tel mobilne mreže, ali i kao korisnik svih ostalih mobilnih mreža u BiH, ali i putem WiFi-ja, uz važnu napomenu da korisnicima m:tel-a ova usluga ne troši dodatni net.

ON TV je i novi naziv za zabavu. Zašto? Zato što ćete putem ON TV-a moći da uživate u svim najvažnijim sportskim sadržajima. Ljubitelji filmova i serija od sada će svoje omiljene sadržaje moći gledati i na ovaj način. Recimo dok čekate u redu, ili želite da prekratite vrijeme u busu, pa i dok odmarate u parku, sada to možete da učinite uz svoj omiljeni TV sadržaj.

Pored svega ovoga, i ako propustite neki od sadržaja tu je dobro poznata m:tel TV funkcionalnost gledanja propuštenog sadržaja do 72 časa unazad koju možete koristiti i uz ON TV, ali i ona opcija pauziranja kad trebamo zaviriti u frižider ili gledanje sadržaja ispočetka, ako smo zakasnili. Tu je i opcija snimanja kao i mogućnost istovremenog gledanja sadržaja na više uređaja. Dakle za sve članove porodice zagarantovana je zabava u isto vrijeme. Uz ON TV nema svađe oko daljinskog upravljača.

Dovoljno je da posjedujete pametni telefon ili tablet, kvalitetnu internet vezu, skinete aplikaciju putem Google Playa, App Storea ili App Gallery i uživate u više od 120 najboljih TV kanala sa sportskim, filmskim, serijskim, dječjim, muzičkim i informativnim sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000, posjetite ontv.ba ili mtel.ba i iskoristite promo period do kraja novembra.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Siguran NET - vaš štit protiv virusa

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta