Servisne informacije     | 07.10.2022. 16:16 |

Zbog sanacije puta obustave saobraćaja na dijelu od Nevesinja do Velagića

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 7. oktobar (FENA) - Zbog sanacije magistralnog puta Nevesinje-Mostar, svakog dana (osim nedelje) od 08.00 do 17.00 sati obustavlja se saobraćaj na dijelu od Nevesinja do mjesta Velagić. Za vrijeme obustave saobraćaj se preusmjerava alternativnim pravcima Nevesinje-Zijemlje-Ruišta-Mostar ili Nevesinje-Berkovići-Stolac-Mostar.

Na magistralnom putu Tarčin-Bradina zbog sanacionih radova obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na vozne trake novoizgrađene poddionice autoputa Tarčin-Ivan u oba smjera, bez naplate cestarine od Vlakova do Bradine. 

Zbog radova na ugradnji opreme u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica u noćnim satima od 22.00 do 07.00 sati, saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice Donji Vakuf, saobraćaj je obustavljen na raskrsnici magistralnih puteva (M-5 i M-16) u Donjem Vakufu i preusmjeren na privremenu obilaznicu.

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Zbog aktuelnih radova izdvajamo autoput A-1 dionicu Zenica sjever-Zenica jug, kao i magistralne puteve Bihać-Bosanski Petrovac (Ripač-Dubovsko) i Donji Vakuf-Turbe (Komar).

Na magistralnom putu Žitomislići-Počitelj i sutra će doći do obustava saobraćaja od 09.00 do 12.15 sati i od 13.15 do 15.00 sati.

Na graničnim prijelazima ne čeka se duže od 30 minuta, saopćeno je iz BiHAMK-a.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Rajlovac-Vogošća

Saobraćaj potpuno obustavljen na magistralnom putu Rajlovac-Vogošća

Saobraća se po mokrom kolovozu, magla na pojedinim dionicama

Promo

I ovaj novembar u m:tel-u označen je podrškom studentima i obrazovanju!

Ekonomski neovisne žene lakše izlaze iz kruga nasilja

Širenje poslovne mreže Union banke