Kultura

Koncert 'Music and More Summer Fest' u nedjelju ispred Kosače

Saopćenje, Kosača

MOSTAR, 5. kolovoza (FENA) - Međunarodni muzički festival i ljetna škola "Music and More Summer Fest" održat će koncert u nedjelju, 7. kolovoza, na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20,30.

 Sudionici ovogodišnjeg festivala su najpoznatija imena iz svijeta klasične glazbe, profesori te studenti iz cijeloga svijeta.

Tatjana Ranković, direktor Međunarodnog muzičkog festivala i ljetne škole izjavila je kako je ovo četvrti "Music and More Summer Fest" u okviru koga će biti održano 11 koncerata na nekoliko atraktivnih lokacija u Trebinju kao i jedan koncert u Mostaru.

Međunarodni muzički festival i ljetna škola "Music and More Summer Fest" započeo je 3. kolovoza u Trebinju i trajat će do 14. kolovoza.

"Music and More Summer Fest" osnovan je 2018. godine kao interdisciplinarni, međunarodni umjetnički program koji pruža jedinstven doživljaj svim polaznicima koji se usavršavaju, uče, izvode glazbena djela i imaju mogućnost da se upoznaju s bogatom kulturnom baštinom Trebinja.

 

 

(FENA) I. B.
Vezane vijesti