Kultura     | 05.08.2022. 15:15 |

Koncert 'Music and More Summer Fest' u nedjelju ispred Kosače

FENA Saopćenje, Foto/ Kosača

MOSTAR, 5. kolovoza (FENA) - Međunarodni muzički festival i ljetna škola "Music and More Summer Fest" održat će koncert u nedjelju, 7. kolovoza, na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20,30.

 Sudionici ovogodišnjeg festivala su najpoznatija imena iz svijeta klasične glazbe, profesori te studenti iz cijeloga svijeta.

Tatjana Ranković, direktor Međunarodnog muzičkog festivala i ljetne škole izjavila je kako je ovo četvrti "Music and More Summer Fest" u okviru koga će biti održano 11 koncerata na nekoliko atraktivnih lokacija u Trebinju kao i jedan koncert u Mostaru.

Međunarodni muzički festival i ljetna škola "Music and More Summer Fest" započeo je 3. kolovoza u Trebinju i trajat će do 14. kolovoza.

"Music and More Summer Fest" osnovan je 2018. godine kao interdisciplinarni, međunarodni umjetnički program koji pruža jedinstven doživljaj svim polaznicima koji se usavršavaju, uče, izvode glazbena djela i imaju mogućnost da se upoznaju s bogatom kulturnom baštinom Trebinja.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Novogodišnji koncert 'Sarajevo Big Band i prijatelji' posvećen Kemalu Montenu 28. decembra

Tamburaški orkestar raspjevao Mostarce

Letu štuke vraćaju se u veljači Zagreb

Promo

Hemofarm - Dvocifreni rast u godini jubileja

Prvi u BiH – m:tel omogućio plaćanje parkinga u Srbiji putem m:go aplikacije

Putujte bezbrižno uz m:tel roming tarifne opcije