Ekonomija     | 07.05.2022. 13:10 |

Preuzmite zvaničnu mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022, dostupnu za Android i iOS

FENA Saopćenje, Foto/ Sarajevo Business Forum 2022

SARAJEVO, 7. maja (FENA) - Za predstojeći Sarajevo Business Forum 2022, urađena je zvanična mobilna aplikacija dostupna za Androuid i iOS. Oni koji su se prijavili za učešće na Sarajevo Business Forum 2022, mogu iskoristiti priliku da preuzmu zvaničnu mobilnu aplikaciju foruma, dostupnu za Android (link) i iOS (link).

Uz mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022 zainteresirani mogu da se povežu sa učesnicima događaja sa kojima delite slična interesovanja putem funkcije „Poveži se“. Razgovaraju o željenim temama koristeći chat i grade dugoročne profesionalne odnose.

Također mogu da pregledaju sesije i detalje sesija kako biste saznali koji sadržaj vas najviše zanima. Kreiraju personalizirani raspored označavanjem sesija kao „omiljenih“. Da budu kreatori konferencijskog programa i u svakom trenutku imaju precizan pregled planiranih aktivnosti.

Da saznaju više o svim govornicima, njihovom profesionalnom iskustvu, stručnosti i kako da stupite u kontakt. Iskoriste priliku da nauče o najboljim praksama iz cijelog svijeta.

Također, učesnici koji se povezuju na aplikaciji imaju priliku da pročitaju najnovije vijesti o događaju i ostanu informisani o najnovijim dešavanjima, da budu u toku i ne propuste važne informacije.

Da uspostave B2B veze istražujući stotine investicionih projekata i potraže sastanke sa poslovnim predstavnicima iz cijelog regiona, ali i da upoznaju sponzore i saznaju više o njihovim proizvodima ili investicijskim ponudama.

Učesnici mogu da koriste te informacije da pronađu sponzore za svoje događaje i projekte ili da pronađu svog sljedećeg poslovnog partnera.

Mobilna aplikacija je sastavni dio GatherUp Event Management Platforme, koju je razvila kompanija App Impact d.o.o. 

App Impact je firma koja je fokusirana na kreiranje vlastitih digitalnih rješenja, razvoj namjenskih rješenja za potrebe klijenata, te pružanje obuke i konsaltinga iz oblasti digitalne transformacije poslovnih procesa, saopćeno je iz BBI Banke.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta