Regija     | 16.02.2022. 10:54 |

Crna Gora: DF najavio nove prosvjede

FENA Internet, Foto/ Zorana Pavković

PODGORICA, 16. veljače (FENA) – Demokratski front (DF) uskoro bi trebao organizirati prosvjede u Crnoj Gori pod nazivom "Blokadom protiv izdaje" tijekom kojih bi blokirali izlaze iz velikog broja crnogorskih gradova.

Zastupnik DF-a Jovan Vučurović kazao je kako su danima pokušavali smiriti strasti i pronći rešenje unutar parlamentarne većine kako bi se kroz dogovor sačuvala izborna volja.

"Pokazali smo veliko strpljenje, ali očigledno kako ne postoji želja da se na taj način izađe iz ove situacije. Zato ćemo blokadom Crne Gore spriječiti izdaju i prodaju narodne volje od 30. kolovoza (2020.) i staviti do znanja svima da nećemo dopustiti da se Demokratska partija socijalista vrati na mjesta odlučivanja“, kazao je Vučurović.

Po njegovim riječima, DF preuzima kontrolu nad procesima u Cnoj Gori kao najjači subjekt u parlamentarnoj većini.

"Mi se nalazimo u završnoj fazi priprema za akcije koje će pokazati odlučnost za obranu onoga za što su se generacije borile, za smjenu i rušenje DPS-a i Mila Ðukanovića", kazao je Vučurović.

Kako piše podgorički "Dan", još nije poznato kada će biti organizrani prosvjedi, a kao mogući datum početka prosvjeda spominjao se 17. veljače.

 

(FENA) D. P.

Vezane vijesti

Crna Gora: Uhićena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Nevladine organizacije traže da Crna Gora sponzorira Rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici

Sattler novi veleposlanik u Crnoj Gori

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'