Regija     | 16.02.2022. 10:54 |

Crna Gora: DF najavio nove prosvjede

FENA Internet, Foto/ Zorana Pavković

PODGORICA, 16. veljače (FENA) – Demokratski front (DF) uskoro bi trebao organizirati prosvjede u Crnoj Gori pod nazivom "Blokadom protiv izdaje" tijekom kojih bi blokirali izlaze iz velikog broja crnogorskih gradova.

Zastupnik DF-a Jovan Vučurović kazao je kako su danima pokušavali smiriti strasti i pronći rešenje unutar parlamentarne većine kako bi se kroz dogovor sačuvala izborna volja.

"Pokazali smo veliko strpljenje, ali očigledno kako ne postoji želja da se na taj način izađe iz ove situacije. Zato ćemo blokadom Crne Gore spriječiti izdaju i prodaju narodne volje od 30. kolovoza (2020.) i staviti do znanja svima da nećemo dopustiti da se Demokratska partija socijalista vrati na mjesta odlučivanja“, kazao je Vučurović.

Po njegovim riječima, DF preuzima kontrolu nad procesima u Cnoj Gori kao najjači subjekt u parlamentarnoj većini.

"Mi se nalazimo u završnoj fazi priprema za akcije koje će pokazati odlučnost za obranu onoga za što su se generacije borile, za smjenu i rušenje DPS-a i Mila Ðukanovića", kazao je Vučurović.

Kako piše podgorički "Dan", još nije poznato kada će biti organizrani prosvjedi, a kao mogući datum početka prosvjeda spominjao se 17. veljače.

 

(FENA) D. P.

Vezane vijesti

Peti dan masovnih prosvjeda Srba na sjeveru Kosova

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Četvrti dan prosvjeda na sjeveru Kosova, okupljanje građana u južnom dijelu Mitrovice

Promo

M:tel: Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!

Zvjezdani glamur impresivnih modela iz m:tel ponude

Raiffeisen banka investira u novu budućost