Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje

Radović: Sve više ljudi se pridružuje borbi za bolju i pravedniju Srpsku

Srpska demokratska stranka u Banjaluci je svakim danom sve snažnija i pozivamo sve ljude koji žele bolju i pravedniju Republiku Srpsku da nam se pridruže, izjavio je prilikom podjele članskih kartica novim članovima Milan Radović, povjerenik za Gradsku organizaciju SDS Banjaluka.

On je zahvalio novim članovima što su svojim dolaskom u stranku iskazali povjerenje SDS.

„Od srca hvala našim novim snagama, novim članovima zato što su pokazali povjerenje prema onome šta radimo i za šta se zalažemo. Sa naše strane mi vam možemo poručiti da nikada nećemo iznevjeriti vaše povjerenje i da ćemo se zajedno boriti i pobjeđivati“, kazao je Radović u obraćanju prisutnima.

Radović, koji je i zamjenik predsjednika SDS, je istakao da je sada svakom dobronamjernom čovjeku postalo jasno da aktualna vlast ne vodi Republiku Srpsku u dobrom pravcu.

„Sve maske su pale. Taktika da pažnju sa katastrofalnih rezultata svoga rada skrenu krijući se iza lažnog patriotizma više neće proći kod naroda i neće moći zaustaviti talas promjena koje će se desiti na izborima 2022. godine“, poručio je Radović.

Gradska organizacija SDS Banja Luka 

 

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.