Bosna i Hercegovina     | 07.07.2021. 11:48 |

Pet novih vozila Upravi policije MUP-a Posavske županije

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 7. srpnja (FENA) - Ključevi pet novih putničkih motornih vozila marke Škoda, koje je nabavila Vlada Posavske županije (PŽ), predani su u utorak Upravi policije MUP-a PŽ-a.

Ministar unutarnjih poslova PŽ-a Željko Nedić uručio je ključeve policijskom komesaru Miroslavu Živkoviću te zahvalio županijskoj vladi koja je prepoznala potrebe i potvrdila opredijeljenosti u smislu materijalno tehničkog opremanja, kao i unaprjeđenja rada policijskih službenika.

"Današnjom primopredajom tri patrolna i dva civilna vozila, unaprijedit ćemo operativnost naših policijskih službenika, ujedno ostvariti i značajne uštede. Dosadašnji dio voznog parka bio je u dosta zastarjelom stanju, tako da ćemo dosta uštedjeti u smislu smanjenja potrošnje goriva i maziva, a naravno i tehničkog održavanja vozila", istaknuo je ministar Nedić.

Ovaj put, naveo je ministar, primijenjen je novi model na području Županije, financijski leasing za nabavku novih vozila koja će biti isplaćena u narednih 60 mjeseci, a vrijednost vozila je cca 200.000 maraka.

Policijski komesar Miroslav Živković zahvalio je ministru Nediću i Vladi PŽ-a na nabavci vrijednih vozila u cilju povećanja sigurnosti policijskih službenika, kao i sigurnosti imovine i svih građana Posavske županije.

"Vozila će biti raspoređena po organizacijskim jedinicama Uprave policije, prioritetno policijskim službenicima koji rade na terenu što će doprinijet bržem i učinkovitijem odgovoru policije na sve sigurnosne izazove", izvijestili su iz MUP-a PŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'