Najave     | 14.12.2020. 09:54 |

Online konferencija 'Nova prilika za bolje obrazovanje u BiH'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. prosinca (FENA) - Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH organizira stručnu online konferenciju "TIMSS 2019 – Nova prilika za bolje obrazovanje u Bosni i Hercegovini".

Konferencija će biti održana 15. prosinca, u terminu od 11 do 13.30 sati, a cilj je približiti načine na koje se rezultati i preporuke međunarodnih istraživanja mogu koristiti za unapređenje obrazovanja u Bosni i Hercegovini.

Tijekom konferencije bit će predstavljena i sveobuhvatna analiza prikupljenih TIMSS 2019 podataka koja će omogućiti detaljan uvid u rezultate i preporuke ovoga istraživanja, kao i u praktičan način njihove primjene, najavili su organizatori.

TIMSS 2019 rezultati, koje je Agencija predstavila javnosti 8. prosinca 2020., potvrdili su sve ono na što nam je ukazala PISA 2018 – našoj djeci, u odnosu na njihove vršnjake diljem svijeta, nisu pružene iste mogućnosti za ostvarenje punih potencijala.

Nakon više od 20 godina kontinuiranog rada na promjenama u obrazovanju, učinci dosadašnjih napora za unapređenje kvalitete i dalje su nevidljivi.

Što i kako dalje – samo su neka od pitanja kojima će se baviti sudionici stručne konferencije, priopćili su organizatori.

Uvodni panel možete pratiti online putem Facebook stranice "Obrazovanje za novo vrijeme" www.facebook.com/obrazovanjezanovovrijeme/.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana