Stranačke aktivnosti     | 18.10.2020. 19:09 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Otvorena izborna kampanja Platforme za progres

Svečano je otvorena izborna kampanja Platforme za progres povodom Lokalnih izbora 2020! Još jednom smo pokazali da smo spremni i odlučni na putu promjene! Predstavili smo kandidate, našu ideju i ciljeve!

"Mi smo već pobjednici, ova godina je to pokazala. Čestitam na hrabrosti da predstavljate budućnost Bosne i Hercegovine, jer vi i jeste budućnost Bosne i Hercegovine.", kazao je u inspirativnom govoru predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić.

Kao što je već poznato, Platforma za progres se finansira iz članarina i donacija, ali sve to uvijek usmjeravamo u projekte i podršku državi, odnosno uvijek radimo u interesu zajednice! Naše iskre su takvi ljudi. Danas na otvaranju naše izborne kampanje Sead Terzić u ime Platforme za progres donirao je sanitetska kola Domu zdravlja Gračanica. Vrijeme je da prepoznamo promjene i budemo dio njih! Građani uvijek moraju biti na prvom mjestu!

Uposlenicima Doma zdravlja želimo mnogo uspjeha u radu, sa posebnom željom da nastave marljivo raditi za zdravlje i život građana!

Svečano otvaranje izborne kampanje održano je u Gračanici na izletištu Vis.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo