Servisne informacije     | 15.09.2020. 14:33 |

U BiH sutra sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. septembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima lokalno u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. U poslijepodnevnim satima moguć je poneki lokalni pljusak u zapadnim i centralnim područjima Bosne.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu BiH i do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu zemlje do 34 stepena. 

U Sarajevu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 13, a najviša dnevna temperatura zraka oko 29 stepeni. 

U BiH je danas bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima lokalno po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni je bilo magle.  

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 12, Ivan-sedlo 23, Sokolac 24, Bihać 26, Bugojno i Sarajevo 27, Jajce, Livno i Sanski Most 28, Banja Luka, Drvar, Tuzla i Zvornik 29, Gradačac i Zenica 30, Neum i Široki Brijeg 31, Mostar, Stolac i Trebinje 32, Grude 33 stepena, saopćeno jei z Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo