Stranačke aktivnosti     | 18.08.2020. 12:09 |

Priopćenje za javnost HRS-a

FENA Saopćenje

Priopćenje za javnost: Ciljevi HRS-a na izborima - načelničko mjesto u Neumu i ulazak u sva općinska i gradska vijeća


Na lokalnim izborima 2020.g. u sedam općina HRS nastupa samostalno, dok se u Čapljini nastupa u sklopu koalicije „Čapljina u srcu  ČNS-HRS“. Što se načelničkih mjesta tiče, za načelničko mjesto se kandidira u Neumu, dok će se u Čapljini podržati kandidatura neovisnog kandidata Mile Raguža.

Liste HRS-a su kreirane sukladno realnim mogućnostima stranke za uspjeh, odnosno, ide se s listama i kandidatima za one pozicije gdje postoji realna mogućnost osvajanja vijećničkih i načelničkih mjesta. S toga je kao cilj ovih lokalnih izbora postavljen ulazak u sva gradska i općinska vijeća u kojim se HRS kandidira i osvajanje načelničkog mjesta u Neumu.

HRS je, također, predao prijavu za izbore u Mostaru. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su svojim potpisom više nego podržali kandidaturu HRS-a. U manje od tri sata smo prikupili dovoljan broj potpisa i završili prijavu. U Mostaru HRS nastupa samostalno. Ulazak u bilo kakve predizborne pseudo nacionalne kombinatorike značilo bi suučesništvo u višedesetljetnoj vladavini korupcije, nepotizma, klijentelizma i kartelskog upravljanja javnim dobrima.

Našem društvu općenito je potrebna suštinska i korjenita reforma koja ide dalje od puke zamjene vladajuće oligarhije. Nije i ne može, primjerice, biti cilj svrgavanje s vlasti HDZ-a BiH i njihovih lokalnih partijskih šerifa, nego je cilj svrgavanje njihovog neokomunističkog modela upravljanja i društvenih vrijednosti. To je jedini oporbeni koncept koji ima mogućnosti u jednom trenutku preuzeti vlast. Zbog toga HRS nastupa samostalno na izborima.

Nositelji lista HRS-a na lokalnim izborima 2020.:

Livno – Ivica Brešić

Glamoč – Perica Grabovac

Tomislavgrad – Josip Tomić

Grude – Tomislav Bandić

Široki Brijeg – Dalibor Ravić

Rama – Adolf Franjušić

Čapljina (Čapljina u srcu – HRS/ČNS) – Mirko Vasilj

Neum – Boris Katić

 

Kandidati za načelnika:

Neum – Josip Bogdanović

Čapljina – podrška neovisnom kandidatu Mili Ragužu


Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo