Stranačke aktivnosti     | 27.05.2020. 10:31 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 27. svibnja 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Video sastanak koordinacije dužnosnika HDZ-a BiH federalne razine - Pokrenuti inicijativu ukidanja stanja nesreće i dodatno pomoći gospodarstvu

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović održao je danas video sastanak koordinacije s dužnosnicima HDZ-a BiH zakonodavne i izvršne vlasti Federacije BiH.

Prilikom video sastanka analiziran je rad, odluke, aktivnosti i mjere koje su poduzete u cilju suzbijanja i sprječavanja koronavirusa te kako se ukupna situacija odrazila na zdravstvo, gospodarstvo i funkcioniranje žitelja.

Dužnosnici su kroz raspravu istaknuli kako se gospodarstvu mora dodatno posvetiti kako bi se u potpunosti pokrenuli svi procesi koji su zbog pandemije bili u zastoju.

Komentirana je i zdravstveno epidemiološka situacija, koja je ocjenjana stabilnom. Dužnosnici su naglasili kako bi bilo važno pokrenuti inicijativu za ukidanje stanja nesreće u Federaciji BiH, uz naglasak na pridržavanju mjera socijalnog razmaka. Stanje se normalzira, životni tijek se mora nastaviti ali se mora biti na oprezu, zaključili su sugovornici.

Komentirana je aktualna politička situacija u Federaciji BiH, dužnosnici Zastupničkog i Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, te ministri u Vladi Federacije BiH, naglasili su važnost političkih aktivnosti, mora se polako vraćati normalnom načinu rada, pokretati nove inicijative i odluke te ublažavati sve posljedice pandemije.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo