Bosna i Hercegovina     | 12.03.2020. 13:48 |

Zavod MIO/PIO poziva umirovljenike da ne dolaze u prostorije Zavoda

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. ožujka (FENA) - Iz Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje (FZ MIO) obavještavaju korisnike i osiguranike da bez neodložene potrebe ili njihova poziva, ne dolaze ili da što kraće borave u prostorijama Zavoda MIO/PIO kako bi se smanjio rizik od širenja koronavirusa.

Iz Zavoda poručuju korisnicima da se za sva pitanja iz oblasti invalidske i mirovinske zaštite obrate djelatnicima zavoda putem maila ili telefona koji su objavljeni na web stranici www.fzmiopio.ba.

Ured za odnose s javnošću FZ MIO je također svakodnevno dostupan na broj: 036 312 214, kao i putem mail adresa: amel.lizde@fzmiopio.ba i tomislav.kvesic@fzmiopio.ba.

"Ukoliko se osobe nađu u prostorijama Zavoda MIO/PIO, preporučujemo da se u cilju zaštite osobnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja građanstva, striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva odnosno kriznih štabova kantonalnih ministarstava zdravstva, kao i zavoda za javno zdravstvo u Federaciji BiH. Unutar prostorija Federalnog zavoda će također biti objavljena vidljiva upozorenja sa jasnim preporukama ponašanja te molimo da se svi pridržavaju istih" priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Zavoda MIO/PIO.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Umirovljenici bi mogli dobiti uvećane mirovine već u veljači

Danas u Federaciji BiH isplata mirovina

U Federaciji BiH počela isplata mirovina

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta